Idag åkte kusin Clara hem, förhoppningsvis mycket nöjd med sina kläder och nya frisyr. Hon blev jättefin i håret – kul! Med tanke på att det var första gången någonsin hon slingade håret. Jag kommer ihåg mitt första ”ingrepp” i mitt hår…det var en permanent… Hmm, smaken och stilen har definitivt utvecklats till det bättre sedan jag var 15. Jag blev som en lockig golvmopp och om jag inte minns helt fel var jag inte sådär jättenöjd heller…

I alla fall. I söndags vad barnen som sagt på sitt första ”egna” kalas utan föräldrar och det gick jättebra. De brydde sig inte ett smack om att jag gick (inte för att jag trodde det heller, utan vinkade bara glatt. De skötte sig exemplariskt (förmodligen bra mycket bättre än om jag varit med ) Eftersom Ellen sov under samma tid som kalaset var fick vi helt plötsligt två gratistimmar. Härligt! P jobbade (!?), jag slötittade på TV (när hände det senast att man kunde kolla på eftermiddagsrepriser en söndag???) och Clara läste sin bok. Med andra ord en välbehövlig återhämtning efter förmiddagens intensiva bad. I en nyrenoverad rolig simhall för övrigt, kommer definitivt bli vårt nya stammisställe.

I går var dagis stängt, men eftersom Clara var här hade jag full backning – suveränt (jag kommer att sakna henne…). Vi lekte, ute och inne, åkte och fikade och shoppade lite till och hade det trevligt. En bra dag med andra ord!