I torsdags kom fam Andersson/Jonsson på besök, med andra ord Robban, Pernilla och Alice och Judith (snart 4 resp 1½ år). Jättekul! I & E hade väntat och väntat på att Alice skulle komma och Alice å sin sida hade frågat och frågat om när de skulle åka till oss. De tre har himla skoj ihop och har lekt i ett dygn, utan en enda konflikt! Kors i taket (eftersom speciellt A och E är väldigt lika i sättet = envisa och bestämda :-). De två små är också himla söta ihop, i alla fall nu när de har kalibrerat sitt sätt att vara mot varandra, m a o att man kan kramas utan att bli hårdhänt. I går kväll satt de och låtsades mata varandra med leksakskastruller och plastskedar (kommer inte ihåg att I & E lekte sådana fantasilekar i den åldern. Där ser man vad det gör att ha äldre syskon. Undrar vad mer hon kommer att lära av dem? Som jag inte vill att hon ska kunna…)

I går på dagen var vi och besökte Aquaria på djurgården. Har faktiskt aldrig varit där så det var en ny upplevelse för oss allihop – men vi blev nog allihop lite besvikna. Det var varken så mycket fiskar eller andra regnskogsdjur där som någon av oss tänkt, men det räckte ju ändå till för barnen som tyckte det var häftigt. Men I & E var ändå mest intresserade av den fejkade kloaken som man fick klättra ner i – så där ser man vad man betalar för… Vi hade lika gärna kunnat leta upp någon tunneln ute att krypa i och besökt någon som har akvarium så hade de varit glada smiley.

Det var trötta familjer som kom hem i går eftermiddag. I dag blir det lugnare tempo med badhus och ”vanlig” lekparkslek. Vi ska ju hinna med att umgås på vanligt sätt också!