I fredags var jag på Ps kickoff med jobbet, sov på konferensgården och åkte sedan direkt vidare till Lollo för att träffa henne och Christina. Så fort jag kom fram skyndade vi till bussen för att åka in till stan, gick omkring där ngr timmar och for sedan hem igen för förfest och omklädning. Sedan tillbaka till stan för middag och utgång. Vi var hemma vid ett-tiden, satt och snackade ett tag och vips så var klockan tre eftersom vi ställde om tiden. Jag är faktiskt lite sliten idag.

Nu är jag hemma igen efter att precis ha skjutsat Christina till tunnelbanan. Det var två år sedan sist så det var mycket att uppdatera varandra på, bl a har ju E2 kommit till världen. Jättekul att ses, nu ska det inte dröja två år till nästa gång.

För övrigt fick Christina höra den sämsta raggningsrrepliken genom tiderna igår… “jag var strippa på din kompis möhippa”. Ehh…! Hur tänkte han där?

Och jag vet inte vad jag ska tycka om det faktuam att killen som efter att fått nobben av Christina för att dansa vänder sig till mig och säger: “Second best, vill du dansa…?” Kanske inte heller bästa öppningen, om man säger så… smiley