Helgen tillbringades i Mariestad. I fredags em anslöt P, min bror och familj och på lördagen kom min faster och hennes man så det har varit fullt upp. På fredag kväll hade vi skaldjursmiddag som bror hade tagit med från Gbg. Vi åt Kungskrabba (såna de fångar i Dödlig fångst på Discovery) och det var fantastiskt gott. Nu kommer man ha svårt att gå tillbaka till de vanliga krabborna.

På lördag fm åkte vi till Skövde och deras nyinvigda äventyrsbad. Superkul! Det fanns inte mindre än tre vattenrutchkanor, 2 vanliga stora breda rutschkanor och en bebisrutchkana, man kunde simma ut och bada utomhus och så var det vågbassäng. Det var trötta men nöjda barn som slocknade i bilen på väg hem.

Vi kom hem från M-stad vid 17-tiden igår och då kom Ps bror Daniel över. Vi ägnade mesta tiden åt att spela Xbox 360 Kinnect (deras variant på Wii fast roligare). Hysteriskt kul när man kör 110 m häck, på stället! Eller beachvolleyboll. Man blev riktigt trött och gick in för det så hårt att D vrickade foten…

Smolken i glädjebägaren är att jag glömde kameran i Mstad så nu kommer det att bli en mycket bildfattig blogg ett tag framöver.