Den härliga atmosfären och känslan av barnslig glädje man övermannas av när man kliver in på Liseberg är något alldeles särskilt. Om det sedan beror på att det sitter i barnsdomsminnen eller om det är något extra med just Liseberg låter jag vara osagt. Oavsett vilket så sitter jag nu här med en mysig känsla i kroppen och är bara glad. Vi har haft en toppeneftermiddag och åkt massor av saker. Barnens ögon har lyst ikapp av glädje över allt man kan åka, göra och äta på Liseberg och mina ögon tror jag inte har varit långt efter.

Bäst i mina ögon var nog Farfarsbilarna. Det är så himla kul när man har barn att man får en ursäkt för att återuppleva gamla minnen genom dem, och jodå, det var som jag mindes det, lika häftigt att få styra bilen “helt” själv… Sedan är frågan om vad som var mest otäckt i Isacs ögon, helt otippat tävlar Sagotunneln (!) och Lisebergskaninen i denna klass. Ellen däremot satt gärna glatt i kaninens knä:-) Elvira vågade i alla fall klappa kaninen men även för henne var Sagotunneln lite för mycket. Däremot var en mindre variant av Vikingagungan ingen match för någon av de två stora. Hallå! Var finns logiken i det? Den båda gungar och snurrar – urk!

Morgondagen fortsätter i samma anda med ett besök på ett äventyrsbad. Barnen kommer att bli alldeles bortskämda med roligheter. Undrar hur de ska kunna nöja sig med bara mig och dagis när vi är tillbaka i verkligheten och vardagslunken igen nästa vecka?