Igår gick vår årliga tennisfest av stapeln och som vanligt hade vi jättekul! Jag har ingen aning om hur det började men det som från början var ett litet skämt om att killarna var tvungna att ha mustasch har nu landat att grabbarna sparar mustasch och skägg i flera veckor som sedan ansas noggrant innan matchstart – med blandat resultat (se bildbevisen nedan).

Det var tredje året i år och jag kan tyvärr inte påstå att jag glänste på banan i år heller; jag är kass på tennis (försökte bl a smasha direkt på en serve och lyckades inte ens träffa planen… – jag tror jag ska hålla mig till volleyboll…). Men många andra var riktigt på hugget så det blev en hel de riktiga kämpainsatser och för vissa var det blodigt allvar, inga namn nämnda men han står mig väldigt nära :). Vinnare blev för andra året i rad Jani men han hade i år bytt partner till sin egen fru. Snacka om äktenskapstycke! Hade det blivit P och jag så hade vi förmodligen ansökt om skilsmässa innan andra matchen.

Efter tennisen blev det som vanligt fotboll nere vid stranden (behöver jag tillägga att jag var lika dålig på det som på tennisen?). Därefter traditionsenligt bad, hamburgergrillning och party – i ösregn… men vad gör väl det när man har partytält och en läckande presenning? Humöret var i alla fall på topp! Som bilderna kanske skvallrar om. Det var allt från liveframträdande på gunghäst i Ellens solhatt och hörselskydd till Riverdance.

Man blir aldrig för gammal för att ha roligt!