Vi har haft en lika underbar jul som jag hoppades det skulle bli. Julafton firades med mina föräldrar, min bror med familj och Monica och Lennart. Morgonen tillbringade vi i pulkabacken. En härlig start på en härlig dag!

I har tidigare under december ofta pratat om att han inte skulle vara rädd för tomten ”Tomten är inte farlig!”. Men när den hemska farbrorn i vitt skägg väl knackade på fönstret gömde han sig bakom Lennarts rygg och sa ”Jag stannar här!” E och Alexander var mer kavata och även lilla E och Amanda vågade sig fram, om än mycket motvilligt och lite med gråten i halsen J.

Hello Kitty i filt, kudde, borste samt klänning och tights gjorde stor succé hos stora E, medan I var mycket lycklig över sitt air hockey spel samt hockeyklubba (han har redan 3 riktiga med det verkar inte spelar någon roll…). Lilla E var mest glad över den stora mängd snöre som fanns att leka med under öppnandet.

Som vanligt har vi proppat i oss mat och godis under hela helgen, men det är ju lite av charmen med jul. Men just nu känns det som om jag faktiskt skulle kunna avge ett nyårslöfte att inte äta godis, dricka läsk (främst must) utan problem. Men jag tror ändå att jag låter bli av någon anledning…

God fortsättning alla!