Medan jag drog iväg och storhandlade och köpte lite inredning till vårt “nya” kök passade P och mamma att ta med barnen ut och leka i det helt sagolikt vackra vintervädret. Strålande sol, -10 grader, och knarrande snö – jag blir helt lycklig när det är sånt här väder. Och mer snö faller – underbart!

Stora E ville åka skridskor, kors i taket, och gjorde det dessutom med bravur. Skönt, då har jag ändå hopp om veckan i Idre – jag har fasat lite för den eftersom hon så totalt tvärvägrat att göra något som helst utomhusaktivitet när hon sätter den sidan till.

PÅ eftermiddagen har vi lekt, stökat ner (hur är det möjligt att behöva sanera ett helt hus varje kväll – hur gör de, de små liven, för att så totalt stöka ner och röja runt med sina saker?), och haft roligt. P ska jobba i Skövde i morgon så han och mamma åkte tillsammans ner på sen eftermiddag och så kommer han upp igen i morgon kväll.

Det resulterade i att vi gick från tre vuxna på tre relativt glada barn, till en vuxen på tre sura, ledsna (mormor hade åkt!) och trötta barn. Så det var en mycket nöjd mamma som såg sina barn slumra in vid 19.30. Sedan dess har jag städat… I morgon kväll ska jag inte göra ett knop!