Jag sitter vid köksbordet och jobbar hemma, lilla E sover, jätthostig och förkyld men trots det ganska glad. Lika glada var dock inte P och jag inatt när hon höll oss mer vakna än vi fick sova… Men hon verkade inte tycka livet var så jobbigt där hon låg mellan oss och tog mer plats än hennes två år ger henne laglig rätt till smiley.

Undrar om det var starten för Vabben med stort V? Vi har ändå varit förskonade sedan mars så jag ska inte klaga. Hoppas bara att de andra två håller sig friska så de inte går i omgångar.

Helgen som gick var fantastiskt skön. För första gången sedan någon gång i juni var vi hemma samtidigt utan några egentliga planer (förutom en mycket trevlig middag hos några dagisföräldrar). Vi hann med massor, barnen härjade runt och det var lite lagom Svensson-idyll över hela helgen. Precis vad man behöver ibland.

Ikväll ska jag gå på gymmet för andra gången sedan jag skaffade gymkort i lördags. Har gett mig den på att det här kortet inte ska bli lika dyrt per träningstillfälle som mina andra har blivt. Rekordet är nog när jag hade kort på Friskis och Svettis inne i stan och varje pass kostade 1600 kr… Jag gick nämligen bara två gånger på ett helt år…