Som ni märker går bloggskrivandet för min del ner på sparlåga när det är runt 30 grader varmt och strålande sol till långt in på kvällarna. Det känns liksom inte lockande att gå och in och sätta sig vid datorn när man kan ha det så himla mysigt på altanen istället. Så det är lika bra att jag varnar för att det nog kommer att vara rätt tomt här inne under sommaren. Något inlägg då och då kommer säkert men det blir nog inte mer än så.

I veckan som gått har vi mest solat, badat och varit ut och lekt – som alla andra. Det gäller ju att passa på så länge värmen varar, det går ett hemskt rykte att det redan till helgen är på väg sämre väder. Jag har ingen aning men hoppas inte det!

I helgen har jag varit på min kusins konfirmation i Ulricehamn medan Peter varit hemma med barnen. Redan i torsdags åkte vi ut till Peters pappas lantställe på Värmdö och sedan åkte jag vidare därifrån i fredags lunch (då var barnen kvar där och Peter jobbade). Jag har haft en jätteskön helg men faktiskt känt att det visst varit skönt att vara barnfri men att jag nog gärna varit med barnen också. De har nämligen haft en späckad helg med farfar och Kerstin först, sedan ute på havet i båt med pappa, farbröderna Daniel och Patrik och kusin Elina och hennes kompis. På söndagen var det sedan dags för kalas hos Melker som fyller två senare i sommar. De har med andra ord haft det underbart! Helgen slutade med att Isac somnade på vardagsrumsgolvet när de kom hem igår – snacka om att ha lekt järnet hela dagen.

Nu är det sista veckan på dagis och eftersom vi byter dagis till hösten är det dessutom sista veckan helt och hållet. Känns lite vemodigt att lämna ett sådan fantastiskt dagis som vi är så nöjda med men det nya bli säkert också bra. I alla fall kommer deras sista vecka här att bli suverän, tre fröknar och 6 barn – hela veckan (fler vuxna/barn dagtid än hemma!). Snacka om kvalitetstid, och det finns dessutom vattenspridare – kan en 2½-åring ha det bättre?