Senaste dagarna har varit härliga. De två stora barnen är som bekant borta under veckan vilket har gjort att vi haft massor av tid att umgås med Ellen och leka med henne vilket känns jättebra. Dels för samvetets skull eftersom hon alltid kommer i kläm annars, dels för att hon är i en sådan härlig ålder just nu att det är ett rent nöje att “hänga” med henne utan störningsmomentsmiley.

Vi har också hunnit med att umgås med andra såklart. I söndags efter tennisfesten åkte vi ut till Laxhall där vi mötte Hanna & Niklas m barn, Victor samt Affi och Mattias. Vi hade en jättetrevlig kväll ute vid vattnet, det ligger så himla fint vid Brommösund. I tisdags var vi hemma hos Hanna & Niklas (och Victor som nästan bor där:-)) och grillade, GOTT! I går samlade vi hela gänget på Brygghuset där det var grill-buffé. Med barn blev vi 20 personer som åt och drack. Det blir ju en aning kaos-artat med alla barnen som springer hit och dit men det är ju faktiskt lite av tjusningen också. Speciellt som nästan alla har barn i ung samma åldrar blir det ju på samma villkor för alla.

Ikväll kommer Johan och Malin på middag och i morgon bär det iväg till Gbg för U2-konsert och sedan hämtar vi virverlvindarna på lördag samtidigt som Peters bror Daniel kommer hit och hälsar på några dagar. Jättekul att han kommer så vi hinner prata lite mer än det blir när man bara ses en kväll.

Kameran har tyvärr strejkat de senaste dagarna (jag har glömt ladda batteriet… men det låter bättre att säga att den strejkat) så tyvärr kommer inga foton. Ni får fantisera om hur vi haft det iställetsmiley.

Kram kram